Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز،‌ سال تحصیلی جدید تقریبا آغاز شده است،‌ بسیاری از دانشجویان خود را برای رفتن به دانشگاه آماده می کنند. برخی دانشجویان در شهری که زندگی می کنند و دانشگاه قبول شده‌اند،‌ صبح از خواب بیدار می شوند و به دانشگاه می‌روند،‌ شب هم به خانه باز می گردند و در رختخواب خود می‌خوابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از دانشجویان هم هستند که در دانشگاه های اطراف محل زندگی خود قبول شده اند،‌ این افراد ساعت 5-5:30 زودتر از خواب بیدار شده و با سرویس،‌ اتوبوس و غیره به سمت دانشگاه خود حرکت می کنند تا ساعت 8 صبح در کلاس درس حاضر باشند. پس از اینکه کلاس هایشان تمام شد، به سمت ترمینال اتوبوسرانی می روند و یا با سرویس به سمت شهر خود حرکت می کنند.

دسته آخر،‌ دانشجویانی هستند که در دانشگاه‌های شهری دیگر قبول شده اند،‌ دور بودن مسیر باعث می شود این دانشجویان ترجیح دهند در خوابگاه‌های دانشجویی اقامت کنند. اگر شما هم از جمله دانشجویانی هستید که می خواهید دو یا چهار سال را در خوابگاه بگذرانید، پیش از اینکه درگیر فکر کردن به مشکلات و دلتنگی و مواردی از این دست باشید، لازم است ابتدا چمدان خود را ببندید،‌ برای بستن چمدان خود ابتدا باید بدانید چه وسیله هایی مورد نیازتان هست.

وسائل خواب را فراموش نکنید!

بسیاری از خوابگاه ها دارای تخت های یک طبقه یا دو طبقه هستند،‌ برخی از خوابگاه‌ها وسائل خواب مورد نیاز افراد شامل تشک،‌ بالش و پتو را در اختیارشان می‌گذارند،‌ برخی دیگر هم تنها یک تشک به دانشجو می دهند، با این حال اگر از جمله افرادی هستید که تنها در رختخواب خودتان خوابتان می برد، بهتر است وسائل خواب خود را به همراه داشته باشید، البته از جمله افرادی هستید که بدون لحاف های سنگین و تشک های پر مادربزرگ ‌ها بد خواب می‌شوید،‌بهتر است این عادت خود را کنار بگذارید؛ قرار نیست که به اندازه یک جهیزیه با خودتان وسیله به خوابگاه ببرید،‌ تنها یک تشک و لحاف کم حجم کفایت می‌کند، رو تختی و ملحفه را فراموش نکنید، مطمئنا روزی به کارتان خواهد آمد.

خوردنی‌ها و مشتقات مربوطه

در خوابگاه‌ها از بخور و بخواب خبری نیست که نیست، خود دانشجوها باید به فکر صبحانه، ناهار و شام‌شان باشند. پس به همراه داشتن وسائل آشپزی بسیار مهم است. از آنجایی که قرار نیست هر روز هفته را نیمرو یا املت میل کنید پس به همراه داشتن یک ماهی‌تابه و نمک و فلفل کافی نیست،‌ از طرفی دیگر هم لازم نیست چند دست قابلمه به همراه داشته باشید، به همراه داشتن یک یا دو قابلمه،‌یک ماهی‌تابه، ظروف غذا خوری مانند بشقاب،‌ پیاله، قاشق و چنگال ضروری است. می توانید کمی برنج،‌ چای،‌ ادویه و قند و شکر یا چند کنسرو خوراکی به همراه داشته باشید،‌ باقی مواد غذایی را می توانید بر اساس نیاز خود تهیه کنید.

لوازم شخصی

لوازم شخصی مهم ترین وسائلی است که بدون آن‌ها فقط می توانیم یک یا دو روز را نهایتا بگذرانیم. پس لوازمی مانند مسواک، خمیردندان، شامپو، صابون حوله، شانه، سشوار و غیره را در بتدا در چمدان خود بگذارید،‌ فقط به هنگام جاسازی این وسائل باید توجه کنید فضای خوابگاه آنقدر بزرگ نیست که بتوانید چندین شامپو و عطر و ادکلن را به همراه داشته باشید.

لوازم مورد نیاز تحصیل

شما تمام سختی های زندگی در خوابگاه را به جان خریده اید تا بتوانید در رشته مورد علاقه خود تحصیل کنید،‌ پس لازم است لوازم ابتدایی درس خواندن مانند،‌کاغذ،‌ خودکار،‌ جامدادی و... را به همراه داشته باشید، بهتر است چراغ مطالعه را به همراه داشته باشید تا به هنگام مطالعه به مشکل برخورد نکنید،‌ در صورتی که لپ تاپ یا تبلت داشته باشید،‌ بهتر است آن را به همراه داشته باشید چون برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی احتمالا به کارتان می‌آید. ممکن است در جلسه اول و دوم، استادان کتاب یا جزوه را برای درس خود معرفی کنند، در چنین شرایطی این موارد را به سرعت تهیه کنید و خواندن دروس را به شب امتحان موکول نکنید.

انتهای پیام/

31 / 167 توصیه دانشجو خوابگاه وسائل مورد نیاز خوابگاه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: توصیه دانشجو خوابگاه خوابگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۰۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، برنامه بزرگداشت مقام معلم و استاد با حضور اعضای هیئت علمی و استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان برگزار شد.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در این نشست گفت: در جهان دو معلم وجود دارد، نخست روزگار است که به قیمت جان ما به ما درس می‌دهد و دیگری معلمانی هستند که به قیمت جانشان به ما درس می‌دهند، وظیفه معلمان در قبال جامعه و انسان‌ها وظیفه بسیار حساس و بس خطیر است و معلم باید علاوه بر آموزش علم به دانش‌آموزان و دانشجویان به آنان درس اخلاق بیاموزد.

امیرحسین افضلی ادامه داد: امروزه به دلایل شرایط ایجاد شده در زندگی ما، مشکلات متعددی در زندگی انسان‌ها به وجود آمده است. در این رهگذر باید تلاش کنیم که بار مشکلات را چه در زندگی خود و چه در زندگی دیگران کمتر کنیم. مهم‌ترین و ارزشمندترین مفاهیم در زندگی، مفاهیم درونی هستند. انگیزه یکی از مفاهیم درونی است که به طور مثبت روی انسان تأثیر گذاشته و معیار‌های زندگی را مشخص می‌کند، انگیزه به انسان، قدرت تصمیم‌گیری‌های بزرگ و کوچک را می‌دهد، کمرنگ شدن انگیزه در زندگی‌های ما یکی از معضلاتی است که در کمین جوامع امروزی است.

وی متذکر شد: عدم وجود و یا کمبود آرامش در زندگی یکی دیگر از مشکلات ماست که نبودن آن، حادث شدن مشکلات دیگری را در پی خواهد داشت. مقایسه کردن بین شخص و دیگران نیز یکی دیگر از مشکلات زندگی امروزی است، با مقایسه خود با دیگران باعث می‌شویم که دیگران زندگی ما را کنترل کنند، مقایسه غالبا بین نقاط مثبت زندگی دیگران با فرد مقایسه‌گر صورت می‌پذیرد، اگر مقایسه به صورت طبیعی باشد می‌تواند انگیزه را افزایش دهد و زندگی را متحول کند، ولی اگر مقایسه به صورت نادرست باشد، نابودگر می‌شود و زندگی را به تباهی می‌کشاند.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در ادامه با اشاره مبحث شکرگزاری و قدردانی از داشته‌ها بیان کرد: در حالت عادی افکار و نیاز انسان‌ها، افکار و فعالیت‌های آنان را به سمت کمبود‌ها و رفع آنها سوق می‌دهد. این نیاز و افکار می‌تواند انسان را از داشته‌هایش دور کند، داشته‌هایی که شاید آرزوی بسیاری از افراد دیگر باشد، شکرگزاری برای داشته‌ها، یک قدرت است، قدردان بودن و سپاسگزاری، یک ویژگی خوب و مثبت است که می‌تواند باعث بهبود و رشد زندگی شود و شادی و پیشرفت زیادی برای فرد به وجود بیاورد. شکرگزار بودن از شرایط، ساده‌ترین، بی‌هزینه‌ترین کار در زندگی است که با صرف کمترین وقت و انرژی، بالاترین تاثیرگذاری را روی زندگی خواهد داشت.

در پایان برنامه از اعظم محمودی، عضو هیئت علمی گروه پرستاری و مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، به‌عنوان استاد منتخب سال ۱۴۰۲ و از امین پورصفر، عضو هیئت علمی و مدیر گروه آموزشی فنی و مهندسی دانشگاه، به عنوان استاد ساعی، فعال و مسئولیت‌پذیر سال ۱۴۰۲ با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شکوفایی روح، ثمره تربیت معلمان است
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • ببینید | دانشجویان آمریکایی همراه با طوفان!
  • دانشجویان آمریکایی همراه با طوفان! + فیلم
  • ارزش واقعی چیزها را به کودکان نشان دهید نه قمیت آنها را ( + راهکارها و پیامدها)
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد