Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@12:46:55 GMT

ماجرای تخلیه اجباری وسایل یا پرداخت اجاره بها در یک خوابگاه

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۷۴۶۲۲

ماجرای تخلیه اجباری وسایل یا پرداخت اجاره بها در یک خوابگاه

به گزارش خبرنگار مهر، شورای صنفی دانشگاه تهران به تازگی با انتشار نامه ای که خطاب به رئیس دانشگاه نوشته شده از بروز برخی مشکلات در خصوص اسکان دانشجویان شبانه در خوابگاه خودگردان ولیعصر خبر داده و خواستار رسیدگی به این وضعیت شده است.

در همین رابطه یکی از دانشجویان شبانه دانشگاه تهران و ساکن در خوابگاه دختران ولیعصر این دانشگاه، درباره مشکلات پیش آمده درخصوص پرداخت اجاره بها و سایر پیامدهای ناشی از آن به خبرنگار مهر گفت: با شیوع کرونا و تعطیلی دانشگاه ها، ۴ اسفند سال ۹۸ به ما اعلام کردند که حداکثر باید تا ساعت ۹ شب خوابگاه را ترک کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عده ای همان شب و تعدادی هم صبح روز بعد با تخلیه خوابگاه به شهرهای محل زندگی خود بازگشتند و خوابگاه عملا خالی از سکنه و تعطیل شد.

وی افزود: طبیعتا با تعطیلی دانشگاه و نبود امکان اقامت در خوابگاه، ما نیز در تهران نماندیم تا اینکه اوایل اردیبهشت در تماسی از سوی دانشگاه، عنوان شد که باید ضمن بازگشت به تهران، تمامی اسباب و اثاثیه خود را از خوابگاه تخلیه کنیم.

این دانشجوی دوره شبانه دانشگاه تهران ادامه داد: در خصوص نحوه تسویه حساب بابت اقامت نیز رئیس امور اداره خوابگاه های دانشگاه عنوان کرد که فقط باید اجاره بها را تا زمانی که در خوابگاه ساکن بودیم، پرداخت کنیم؛ یعنی همان ۴ یا ۵ اسفند که البته خود من به شخصه و همچنین تعداد زیادی دیگر از بچه ها، اجاره را تا آن زمان پرداخت کرده بودیم.

وی با اشاره به شرایط خاص و نبود امکان سفر به تهران و اسکان، گفت: به ناچار هیچ یک از ما اقدامی برای تخلیه اسباب و اثاثیه خود نکردیم. ضمن اینکه تردید داشتیم که آیا دانشگاه ها بازگشایی می شود یا نه .

ضرب العجل برای تخلیه وسایل تا ۱۹ اردیبهشت

این دانشجو با بیان اینکه اصولا پلمپ و تعطیلی خوابگاه، با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا و ابلاغ موکد و رسمی وزارت بهداشت صورت گرفته است، اضافه کرد: اکنون برای ما ضرب العجل تعیین کرده اند که باید تا ۱۹ اردیبهشت به هر طریق ممکن، وسایل خود را از محل خوابگاه تخلیه کنیم، در غیر اینصورت باید ماهیانه ۳۰۰ هزارتومان، فقط برای قرار داشتن وسایلمان در خوابگاه، بپردازیم.

وی اظهار داشت: در عین حال از سوی دیگر، بر خلاف گفته رییس اداره خوابگاه ها، معاون دانشجویی دانشگاه اعلام کرد که باید هزینه اجاره بها تا پایان اردیبهشت ماه را پرداخت کنیم. حالا حرف ما این است که این اجاره را بابت دریافت چه خدماتی باید بپردازیم؟ آیا طی حدودا ۳ ماه گذشته، حتی یک شب را در آنجا بوده ایم ؟ آیا از آب و برق و گاز این ساختمان استفاده ای کرده ایم؟ آیا صرفا به علت اینکه وسایلمان در آنجا بوده، باید این هزینه را بپردازیم؟

این دانشجوی شبانه دانشگاه تهران گفت: با پیگیری هایی که انجام دادیم، بطور خلاصه آنچه که دستگیر ما شد این است که؛ اگر خوابگاه را تخلیه کنیم و برویم؛ باید اجاره بها را تا آخر اسفند پرداخت کنیم، اگر بمانیم؛ باید اجاره اسفند و اردیبهشت را بپردازیم و اگر هم بخواهیم فقط وسایلمان آنجا باشد؛ باید ماهانه مبلغ ۳۰۰ هزار تومان بدهیم. معاون دانشجویی دانشگاه نیز صراحتا عنوان کرده که دانشگاه از این به بعد هیچ گونه مسئولیتی در قبال امور خوابگاهی دانشجویان شبانه نخواهد داشت.

معاون دانشجویی: تعهد و مسئولیتی در قبال خوابگاه دانشجویان شبانه نداریم 

سعید حبیبا، معاون دانشجویی دانشگاه تهران اما در واکنش به مشکلات بوجود آمده درخصوص این خوابگاه و دانشجویان ساکن آن به خبرنگار مهر گفت: ابتدا لازم است به این موضوع اشاره کنم که با توجه به محدودیت خوابگاهی دانشگاه تهران، همانگونه که در دفترچه کنکور نیز به آن اشاره و تاکید شده است؛ دانشگاه در قبال اسکان خوابگاهی دانشجویان نوبت دوم شبانه، هیچ تعهد و مسئولیتی ندارد و قاعدتا همه متقاضیان شرکت در آزمون این دوره، ضمن مطالعه دقیق دفترچه، از این موضوع آگاه هستند.

وی افزود: با این وجود اما دانشگاه تهران در راستای کمک به این گروه از دانشجویان؛ خصوصا دانشجویان خانم، ورود کرده و از محل بودجه خوابگاه ها، مبلغی را بمنظور مدیریت هزینه اسکان، در قالب کمک به خوابگاه خودگردان این دانشجویان اختصاص داده است. لذا درخصوص اجاره بهای این خوابگاه ها، بخشی را خود دانشجویان و بخشی دیگر را نیز دانشگاه پرداخت میکرد.

حبیبا با اشاره به اینکه با شیوع کرونا و تعطیلی کلاسها و خوابگاه ها، تقریبا ۲ – ۳ ماهی است که دانشجویان در محل خوابگاه اقامت ندارند، ادامه داد: اکنون مالک خوابگاه عنوان می کند که باید اجاره بها بصورت تمام و کمال پرداخت شود. در مقابل، دانشجوها بر این باور هستند که وقتی دانشگاه ها و خوابگاه ها با تصمیم و ابلاغ ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، تعطیل شده است و آنها بالاجبار خوابگاه را ترک کرده اند، نباید هزینه ای بابت اجاره بها بپردازند.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: ما دیدیم اگر این روند ادامه داشته و قرار باشد تمام هزینه را دانشگاه، آنهم خارج از تعهد قانونی خود بپردازد، باید این پول را از محل بودجه خوابگاهی خود تامین کنیم که به این ترتیب در مدیریت هزینه های خوابگاه های خود دانشگاه، به مشکل بر می خوریم.

وی افزد: ما حتی به مالک پیشنهاد دادیم با دانشجویان تماس بگیرد و اگر آنها حاضر به پرداخت اجاره بها هستند، ما نیز مثل گذشته، به نسبت سهم خود کمک خواهیم کرد. ولی اگر دانشجویان حاضر نباشند اجاره بها را بپردازند، قانونا قرارداد ملغی است و باید محل خوابگاه را تخلیه کنند.

رایزنی با دولت برای تامین بودجه و رفع مشکل اسکان دانشجویان

حبیبا با بیان اینکه دانشگاه در حال رایزینی با دولت هستیم تا در صورت امکان، مبلغ اجاره بهای اسفند و فرودین را از محل کمکهای در نظر گرفته شده برای مشاغل آسیب پذیر، تامین کند، در واکنش به اینکه برخی دانشجویان این خوابگاه عنوان کرده اند؛ از سوی دانشگاه ملزم به تخلیه کامل خوابگاه شده اند، گفت: از آنجا که دانشجویان اصرار دارند که هیچ بخشی از اجاره این ۲ ماه را پرداخت نکنند، از آنها خواسته شده که اتاقها را تخلیه کنند تا در ادامه و با گذشت زمان، مالک، مبلغ بیشتری را بابت اجاره بها مطالبه نکند و دانشجویان با مشکلات بیشتری روبرو نشوند.

وی ادامه داد: با این حال اگر دانشجویان تمایلی به ادامه اسکان در این خوابگاه نداشته باشند، طبیعتا ما نیز از قرارداد اجاره و مدیریت خوابگاه خارج خواهیم شد. اما اگر بچه ها همچنان تمایل به ماندن در خوابگاه دارند، ما مثل قبل کمک خواهیم کرد.

کد خبر 4919877 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه ها دانشگاه تهران خوابگاه دانشجویی ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری آموزش مجازی دانشگاه ها دانشگاه تهران دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه پیام نور منصور غلامی دانشگاه های ایران سازمان سنجش مرکز سنجش آموزش پزشکی معاون دانشجویی دانشگاه دانشجویان شبانه دانشگاه تهران باید اجاره خوابگاه ها اجاره بها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۴۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد

مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران به عنوان مرکز مشاوره برتر کشوری در میان مراکز مشاوره دانشگاه‌های سراسر کشور معرفی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران در سی‌وششمین گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های سراسر کشور که در دانشگاه زاهدان برگزار شد، از سوی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان «مرکز مشاوره برتر کشوری در سال ۱۴۰۲» انتخاب شد و با اعطای لوح تقدیر و تندیس، دکتر زهره عزیزی رئیس مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران از سوی دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد تقدیر قرار گرفت.


تعداد جلسات برگزار شده توسط روانشناسان، مشاورین و مددکاران و خدمات واحد نوروتراپی دانشگاه‌ها به صورت حضوری و غیرحضوری، خدمات و حمایت‌های مددکاری اجتماعی، توانمندسازی جامعه دانشگاهی، آموزش و ارائه خدمات بهداشت روان نشست‌های تخصصی، کارگاه‌ها و وبینار‌های آموزشی مختص دانشجویان، کارکنان، اساتید و خانواده دانشگاهیان، توانمندسازی جامعه دانشگاهی، انتشارات و تولید محتوا، میزان خدمات روانشناختی شامل طرح‌های حمایتی و مناسبتی برای دانشجویان دانشگاه، سطح پوشش دانشجویان جدیدالورود در طرح کارنامه سلامت روان، تعداد اعضا و میزان فعالیت همیاران سلامت روان، مداخله در بحران‌های روانشناختی و تعداد جلسات تشکیل شده در این خصوص، میزان فضای فیزیکی و نرخ رشد فضای مستقل و برگزاری سمپوزیوم‌های ملی و بین‌المللی، از معیار‌های ارزیابی عملکرد سالانه مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها است.

دیگر خبرها

  • ماجرای انتشار بوی عجیب در بندرترکمن | علت عجیب تر این اتفاق !
  • ماجرای انتشار بوی گاز در بندرترکمن چیست؟
  • ماجرای انتشار بوی گاز در بندرترکمن چیست؟ جزئیات بیشتر دقایقی دیگر در خبر ۲۰ سیمای گلستان
  • چالوس یک طرفه شد
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی
  • ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟
  • ۲۱ میلیون تردد در جاده های استان تهران ثبت شد
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد